søndag 15. august 2010

på'n igjen...

arbeidslaus ja...
vart mer eller mindre overtalt/pressa/trua te å skriv sluttavtale på onsdagen ette at vi hadd blitt eni om en endringsoppsiogelse ne te 40% stilling på mandagen. fagrorreninga mene de kan vær snakk om en ulovlig avskjedigelse som æ itj sku ha fått uten å ha gjort nå ulovli me vilje... dvs stjælt nå av faktisk verdi, sabotert me vilje eller banka opp en av kolegan mine... æ har itj gjort nå gæli me vilje å i tillegg vorte pressa te å skriv under på en mnd oppsigelse me lønn.
de e heller itj lov i å me at de står om to månas oppsigelse i kontrakta mi.
forbunde tar saken på mine vegne... heldivis. æ må bare få surra mæ te å skriv en fuillmakt som gjør at dæm kan forhandle på mine vegne uten dæm te stede.

ellers så e Inger Lise å co tebake i gamlelande. æ fikk mer davidoffkaffe å maya fikk ei rååååsa hello kittyveske som no heng så fint på sengstolpen hennes.
æ trur dæm hadd en helt grei feri. litt merkeli me at Bente vart me sjøl om ho å Richard hadd gjort de slutt syns æ da... tar bort endel romantikk for dæm som faktisk va et par men de funka da visst på et vis...

men no må æ sov snart.
ska tebake te hudlegen i morra å sjå om de der dunderpillan æ tok i et halvår har fjerna kvisan æ har hatt sia æ va 12... syns de va nok no så no vart de ordnings...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...