tirsdag 2. november 2010

Ja, kanskje det?

Itj at æ e nå slags fremmedhater... har mange venner fra mange kultura æ... men av å te går dæm mæ på nervan.. Dæm si vi e for liberal men dæm glømme de at vi hadd et nedtrykkt samfunn her å før vi fann ut at vi hadd olje utti have der et ste...

De va pinadø itj lett å vær hverken fatti eller kvinnfolk her te lands heller så de kan kanskje ver verdt for enkelte å tenk på koffor dæm e her?

Kanskje på tide me en fin påminnelse om at den siviliseringsprosessen som vår del av verden har gjennomgått de siste par århundran e nå vi ska sett pris på?
Å som vi kanskje ikke bare skal kast over ripa så snart en eller anna middelalderorientert tilflytter ønske å bli kvitt nettopp det som har gjort Norge te et land det e ønskeli for sånne som han å flytt te?
Du vet, sånt som f.eks. likestilling, ytringsfrihet, ikke-kjønnsdelt undervisning,å denslags...?

æ e itj imot innvandring... ei heller islam... dæm ska få tru å dæm ska få utøv den religion dæm sjøl vil, men av å te lure æ på koffor dæm kom hit når dæm vil at norge ska rett sæ ette dæmmers standard?

I England va æ nødt te å rett mæ ette engelsk standard. Æ syns de va helt teit å sitt på et enerom på et sentralbord i full businessdress (me pers å ny-strøke kvitskjort!), Men æ gjor de fordi de va forventa der!
ska itj hiv mæ ut i hijab debatten her å no for de handle itj så my om klea de her innlegge egentli...
Klea e itj vikti... de e de inni haue som telle-

æ tru egentli så har æ et problem me at de e nån få som kjæm hit te lille norge, oppdage velferd å græbbe te sæ maks å så kritisere nordmenn for lav moral....
æ vet itj alle e sånn. æ kjenne mange æ som jobbe hardt å som trengt å kom hit.
men æ vet å av nån som itj helt tenkt over koffor dæm kom hit å som forvente de samme som de dæm hadd hem... bare uten sult å krig... å mer penga... men så tenkt dæm itj over at dæm sku te et land me HELT anna kultur å anna verdia kor alenemødre faktisk eksistere å kor ungan MÅ i barnehage for at familien ska ha inntekt... kan itj kom her å gi mæ pepper for at æ jobbe når du itj kjenne systeme!!!

Å bare for å få avslutta...
de e itj bare utlendinga som har teite holdninga...
i forrige uke va de ei kjerring av rang som sa de va barnemishandling å gi ungan toro å halvfabrikata...
veitja mi får de beste æ får te på kortast muli ti!
æ har itj tida te å gro potet, slakt gris å lag pøls sjøl.... de e de andre som kan myyy ber enn mæ..
så holl dåkk unna barnlause bedrevitera!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...