tirsdag 7. desember 2010

Mer om sære norske greier

Fann de her på VG i dag «Gylne Tider»-videoen fjernet fra YouTube.
å så læst æ videre.
poenge va nå me distribusjonsrettigheta men så begynt æ å tenk på de dær igjen da vettu...
om koss vi bli opfatta utad...
de her bli liksom en fortsettelse på en tidligar blogg om temae så æ ska itj oppatspekkuler... men æ lure alikavæl på ka de kjendisan (eks-kjendisan?) som e me i Gyldne Tider tru dæm faktisk e me på?
trur dæm at dæm fremdeles e poppis?
får dæm forklart at de e et program som hedre has-beens?
for her e de i artikkeln snakk om han som spilt Bud Bundy som antageligvis trudd programme sku handle om han... å bare han... å så bli han sur... fordi nån journalista fra et nisseland intervjue han å så framstille han som utdatert?
No har æ et godt forhold te programme... æ bli påminnt min egen ungdom... tv-vana å kultur...
æ huske æ syntes så synd på Milli Vanilli når de kom ut at dæm hadd juksa. de va helt tydeli sjøl for 12 år gamle mæ at de der va de faktisk itj de to gutan som hadd skyld i anna enn at dæm vart betalt for å mime... de e litt i samma sjangern som at en artist står på scenen under eget navn å har me sæ et anonymt band i bakgrunn syns æ. eller å si at skiløperan vinn helt alein... uten familie, trenera å anna backup...jodda de va feil å jukse å lat som om de va Fab å Rob som sang, men e de virkeli så vanskeli å forstå at to unge gutta vil ha den berømmelsen? å æ skjønne godt frustrasjon te dæm som lånt ut stemman sine, men de e bare et skritt under piratkopiering å de av en eller anna grunn syns folk e helt greit!
Så når Gyldne Tider intervjua Fab å ga han en fair sjanse te å legg fram sin historie, nesten tjue år ette. å når han snakka om Rob som itj takla nedtur'n så såg æ på han at de der hadd han lengta ette å få si i mange år. Gyldne Tider gutan lot han prat ut, dæm lot han syng å bevis at han kan syng å de syns æ va en veldi triveli måte å få gjort opp for fortida på! (no e websida hass litte Glætt... de ska innrømmes... men han ska få poeng for innsats fra mæ...)

Men... tebake te norge å nordmenn...
e vi virkeli den eneste kultur'n som vedgår at vi såg på teite tv-program?
e vi de enestan som syns at å sjå igjen gamle helta e helt suverent?
å koss sjer de stjernan på de tullate nordmennern? å en intrevjustil som itj ligne nå me spørsmål fra både lyd å kameramann å lydboomen midt i bilde...
å så har den høyst elskverdige Perez Hilton nevnt de på bloggen sin, nå som underholdningsjournalistan i norge syns e verd et orgasme-anfall... Å da spesielt i å me at han påstår de e en ny singel fra svenske Gyllne Tider (sommartider-Hey-Hey!) så han har tydeligvis ikke researcha så himla nøye....Han si jo itj nå fint om nån så koffor e bloggen hass så vikti? Han driv jo egentli bare å sitere kjendis sladder! å generelt kaste drit...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...