torsdag 20. januar 2011

Sjukingen

Maya har vært sjuk sia fredag. Influensa me feber opp i 39 grader å slapp å greier. I standard 5-åringstil begynne de no å bli litt kjedeli å vær dårli. Ho e no på de stadie kor ho e feberfri på dagtid men tempen øke te kvelds å batterian lade sæ itj heeelt opp.
I dag kom Tante på besøk me film å vilje te å tilbring en liten time på golve me å bygg togbane å en hel pose full av greier te å lag GODTERI me. tru om ho va populær tante da.... 
men de e slitsomt å vær mamma te sjuk 5åring å...
Æ syns de e godt å ha den litje kroppen på fange men de enån gang æ bare har lyst te å ut å hent ved bare for å få lov te å vær alein... itj at æ mislike å vær hem me ho, de e bare de at æ får litt sånn brakkesjuke av å gå inn helle tida...
no har æ bare en unge da... å den ungen har bortsett fra en å anna runden me farangen hatt stål-helse! hpo har stått over alle forkjølelsan æ har dratt me hem å stelt mæ når æ har følt mæ sjaber uten at ho sjøl har fått de. æ e så stolt av ho!
har æ hatt fler så hadd æ vært stolt av dæm å. selvfølgeli.
men ho æ har har en omsorgsevne som overgår min egen å ho e så tøff.
No e de bare å håp på at ho bli frisk igjen fort. Ho har hatt feber i 5 daga no så de bør vær over snart.
Influensan e hard for de fleste.

1 kommentar:

  1. Stakkars lille pjusket. Ja det er jaggu ikke noe moro når barna blir syke og så lenge. Høres ut som en flott unge du har. Håper hun begynner å bli frisk nå. Tungt for alle å gå inne hele tiden. Skjønner brakkesyke ja.
    NÅ skinner solen her etter flere uker med regn. SÅ jeg skal ut i dag! Med brodder he he
    Toppers dag til deg
    Klem
    Randi

    SvarSlett

Hei
Hvis du skriver noe her, skriver jeg hos deg...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...