mandag 28. februar 2011

og vi pusser opp og pusser opp


Om ca 6 måneder begynne Maya på skolen...
Om 5 måneder må vi derfor ha flytta oss inn på Kneiken for å få tid til å bo oss inn..
Jeg har total PANIKKKK. For huse sjer fremdeles ut som en DASS.
De har tatt 18 måna å få ei lita sokkelleilighet te å sjå ut som på bildan her. 
Æ frykte for at når vi flytte inn så e itj maya sitt rom pussa opp, stua kjæms fremdeles te å bare ha grunna vegga å sokkeln kjem ikke te å ver i nærheten av beboelig så æ må selg alle mine ting å møbla på finn.no...Soverom?

Altså... No har vi mellom mæ, Bjørn å Maya 13 soveplassa.
Vi har pr dags dato 2 fungerende soverom, et kontor som i teorien e et soverom, 1 soverom i sokkel'n som e bar lecastein å et kaotisk roterom i første etasje kor de e go plass men kor skrotnissen har fyllt romme så de it e muli å tenk på å inn der... aldri!
Æ mene æ har all verdens rett te å krev at senga mi bli plassert et fornufti ste, som f.eks sokkel'n når soveromme der e ferdi, men der har han bestemt sæ for at familiekøya som gullungen bruke når ho e der skal stå nedpå der. æ mene familiekøya ska ut på Finn å mi seng ska inn. æ like senga mi! da foreslo han at maya kan fortsett å sov i familiekøya! praktisk annlagt mann de der du... rent bortsett fra at ho allerede har ei seng!
Mannfolk!

Stue?

No har de vært isolert to gang her da. først i 70mm å så tok han ut de for å sett opp i 100mm men da mått han jo ha mer treverk å.... så de tok evigheter.... etter at de hadd tatt evigheter å få opp første runde... 70mm isolasjon ska visstnok opp på veggan i soveromme.  i kroken på de der bilde ska altså en sovesofa å min 2-seter få plass, samt et salongbord å i følge Bjørn, en stk TV.
Va de nån som sa trangt?

Kjøkken?
Her sjer vi da kjøkkenet som i og for sæ er ferdig, minus skapdøre og at en benk må kuttes så det bli plass til kjøleskap.

FLINK!
Min fremtid som elektriker e sikra! Æ har trekt ledninga!

Men no e han der bjørnen så snill å grei på alle mulige andre måta... Han e tydeli gla i veitja mi å mæ. han gjør lt muli for oss....
han e bare litt sta, litt ustrukturert å frykteli bestemt på å gjør ALT sjøl!
Han har no fått 2 uka på sæ te å få litt fart på prosjekte hvis ikke hyre æ inn fagfolk å får dæm te å gjør så my som vi har råd te... te sommer'n må vi å ha minigraver så vi får gravd å drenert på utsida. æ lure på om de kan gjøres neste år.
akkurat no har æ skikkeli hetta.
Æ e stressa å vettskremt å reddd for at itj maya ska trives. 
æ må bygg en gangsti fra huse opp på byggefelte å så ho kan få en trygg skolevei oppover. 
Ho e så trygg der vi bor no. de e så greit å slepp ho ut for æ vet kor ho e hen hele tida. å ho har venner der.
Vi bor no i ei lita leilighet - som for første gang sia æ bodd hem te mamma å pappa i tenåran en gang - føles som mitt hjem! æ vil ikke tråkk nån på tærn men æ e så redd for å ikke føl at bjørn sitt hus e min hem.
Æ vil itj ha et hus. Æ vil ha en HEM! No e de et kråkereir å en skrothaug!
E de nå rart æ hell på å miste mote?
Æ håpe are han e gla nok i mæ te å gjør huse te mitt å----
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...