tirsdag 29. mars 2011

Rock'n Roll Wolf

Fredagen va premieren!
Æ søssa å pappa har vært i ulvemodus i over et år. Æ å søssa har planlagt å gledd oss. Å på fredagen va den stooore dagen her.
vi troppa opp å sku få vær me på premierefest.
vi sku få sjå (om itj treff) ressigør'n av orginalfilmen, Elisabeta Bostan. Ho va STOR i de østlige europa sin filmproduksjon. Ho e berømt for krasse politiske meninga finnurli forkledt som uskyldige storylines eller rollefigura. Ho e å ihuga feminist, men e ekspert i å skjul de budskape å. I alle filman hennes settes en eller anna situaskjon på spissen på en sånn måte at du itj merke de før ætte du har skrudd av TV'n.
Men her va de altså rockeulven som sku opp på scenen.
Nordmenn vet om den her filmen, som hete "MA-MA" for den har gått i flere runda på NRK under navne "me grimm og gru" (den som kom opp me den tittel'n sku ha vorre sparka fra jobben sin!). For mæ representere filmen et kynisk hakkebakkeskogen kor dæm gjør mer enn å stjæl pepperkake. filmen sætt lys på koss den vestlige verden (ulven &co) lokke de østlige europa (bondedyran) for så å stjæl de dæm vil ha. moral'n e at vi bør respekter kvarander.

Men nok om de. her e MA-MA sangen på russisk!
Funke nesten ber enn på engelsk vettu...Trøndelag Teater hadd jobba som nån helta! de va helt fantastisk å sjå den filmen som æ har så mang nostalgiske minna om "live"!
æ har fremdeles helt dilla!
sangan surre oppi haue på mæ å dæm va helt konge-kanon-super-fantastisk hele gjengen.
de va kakle-høna som faktisk va høna. esle va utruli RÅ som esel å æ fikk helt skjelven når æ såg ulven... vi snakke sjukt farli-sexy!
Æ skjønne godt at geita fallt for han der ja!

No vet æ jo av de fleste skuespilleran da. å æ har all verdens respekt for dæm.
Å i utgangspunkte så e jo han som spille ulven en pen mann. han har rene trekk å kan som skuespiller brukes te de meste. Men han e liksom litt for pen for mæ... men me ulvemaska å parykken så va de et ur-dyr som oppsto der altså!
æ kan desverre itj nå for de!

Her e orginal'n.. På Russisk!(æ vet itj koffor men æ syns de e bedre på russisk...)Uansett så leve æ i et wolf-univers den her uka. æ får itj stykke ut av haue!
de har satt sæ bom fast å æ glede mæ villt å hemningsløst te å sjå de en gang te!

NRK har i allefall smørt på tjukt me go-ord i annmeldelsen!De ska spilles fram te sommer'n, så ska hele greia te Oslo å så videre te Bergen!
Så dåkk ikke-trønder-folk kan gled dokk hefti!
De her e verdt biletten å væl så de!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...