fredag 6. august 2010

testing testing....

da ska vi sjå om de bli nå aktuelt å få me sæ nån følgera hvis æ skriv trøndersk.
Har liksom mersom hatt en blogg på msn spaces da sjø men de e læææng sia nå vart skreve der så da byne vi helt fra byrjan igjen her...
i kveld ska æ å Bjørn ut på konsert me Mari Boine i Melhus kirka. Ho har itj æ sjett før så de bli interessant. Nesten som en heavyrock konsert si han som har sjett ho live før.

Maya å æ har bodd te Bjørn herre uka.
stakkars mann... hehehe... ende opp me å bruk siste ferieuka si på å vær dagmamma (dagbjørn?) mens æ e på jobb... tru om æ har bitt i mæ mang "mann som sku stell hem"-fleipa.... men æ tru dæm har hatt de stas. satt opp trampoline å badebasseng å greier.
tru han har fått holdt sæ aktiv ja...

neste uke e de tebake i normal gjenge igjen me barnehage å jobb å slit. men de har vært stas å slæpp husarbie å middagsstyr om ettermiddagan da. han e så flink me ho å så ho har vorre i knallhumør hele uka.

I ettermiddag kom mamma å pappa å henta me sæ Maya på tur te høtta. da fikk mamma prøv sæ på trampoline for aller første gang. Bjørn å æ ska less nån sekka ved hem te mæ i morra så ska æ pakk om, vask gølv å så fær vi antageli utover te høtta å sjer om sauan å molta vi å...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...