fredag 1. juli 2011

Voldtekt er ikke voldtekt hvis offeret har gjort kriminelle ting...

Beklager lang tittel men denne skurer litt oppi mitt skjøre hode...


Gammel Gris...?
 Dominique Strauss-Kahn, AKA grisegubben; kan slippe unna fra voldtektsanklagene fordi stuepiken han voldtok har relasjoner som har vært delaktig i narkotikahandel, identitetsvindel og pengevasking.
Hun har også fyllt ut et asylsøknadskjema feil og muligens mottatt svarte penger for et eller annet ukjent oppdrag.

Dama har med andre ord holdt seg på livets skyggeside.

Og derfor kan hun, i følge forsvarsadvokatenes privatdetektiver ikke ha blitt voldtatt men heller forført av Strauss-Kahn med tanke på å utpresse han for penger.

Enten det nå er bakmenn bak som planla at hun skulle forføre franskmannen eller om hun ble voldtatt så er det fremdeles et overgrep. Det skulle aldri ha skjedd og Strauss-Kahn hadde en så høy posisjon at han burde ha vært ydmyk nok til å ikke tafse på tilfeldige kvinner.
Men makt er et mektig potensmiddel... spesielt for mektige menn. De tror de eier ethvert kvinnemenneske (og menn) som går forbi...

Det som irriterer meg her er at uten videre så baserer de nå en frifinnelse på kvinnens "manglende troverdighet".
Dama sier hun ble voldtatt!
Hvordan i alle himmelens navn gjør det noen forskjell at "en av hennes nære relasjoner" er fengslet på en narkotikadom?? Eller at hun fyllte ut asylsøknaden feil? Eller at hun muligens har vært med på hvitvasking av penger for den del?
Ja og hva så om hun har vært med på kriminell aktivitet... Betyr det da det samme som at hun ikke kan bli voldtatt? Fordi hun er så korrupt at hun blir med på alt?
Bullshit!

Dersom dama følte seg pressa og ikke ville ha sex med Strauss-Kahn (jeg har full forståelse i såfall mannen ser ekkel ut...) så er det faktisk et overgrep. dersom han fristet med penger kan det sees som prostitusjon, men det er fremdeles en ufrivillig seksualakt som da må klassifiseres som et overgrep.
En voldtekt er en voldtekt uavhengig av offerets mentale, moralske og fysiske tilstand. En kriminell løpebane betyr ikke at et overgrep ikke er gyldig strafferettslig...
Karma funker ikke heeelt sånn...

Jeg tror dette kommer til å bli en brennvarm potet og straffedomstolene bør trå med yderst lette trinn. Strauss-Kahn har nok penger til å kjøpe seg ut av hele greia i klassisk O.J.Simpson-stil... men jeg er ikke så sikker på om jeg vil at han skal gjøre det...
Klart... jeg unner dama nok penger til å kunne slippe unna det kriminelle miljøet. Men jeg unner også Strauss-Kahn en heller kraftig smekk på labben.
Hun er tross alt ikke første unge damen han har hoppa på uten store dikkedarer.
Et utvalg europeiske damer har jo stått fram og fortalt om hans "predatoriale" seksualdrift.
Mens kona står ved hans side og ser kuet og flau ut...
Stakkars dame... enn å være gift med enn sånn slesk maktkåt sullik?

Nå kjenner jeg heller ikke offeret i denne saken. Det KAN faktisk hende at hun planla hele greia og la seg etter han for å forføre han og så kreve penger... det er faktisk mulig å være så kynisk.
Men så langt har hun sagt at det var en voldtekt og at det var ufrivillig, så med mindre de har overvåkningsvideo av at hun masserer han med extra virgin olivenolje og skjemater han med russisk hvit kaviar fra sølvfat...
Jeg er ikke dommer eller jury her men noe lukter meeeget fishy blant de utrolig mange uglene som befinner seg i denne mosen...


Og mens vi snakker om overgrep.
Lena og Stine Sofie.
En av de verste sakene i hele norges rettshistorie, Banehaia saken.

Den godeste herr Kristiansen har nå fått dna beviset analysert nok en gang og de matcher ikke med han. derfor vil han ha saken gjenoptatt of bli frikjent.

Sorry mac...Den straffen var ikke bare basert på DNA vettu... den var basert på en haug av andre bevis som plasserte mannen i området og andre små "filleting" som i gjenopptagelsen sikkert nok blir "lagt til side pga foreldet bevismateriale"..
Da saken pågikk bodde jeg ikke i Norge men det sto om det i Engelske nyheter også.
Den gangen slo det meg at han Andersen så utrolig mer utspekkulert og samvittighetsløs ut enn Kristiansen.
Men dersom Kristiansen var på åstedet og selv om det var kompisen som voldtok og drepte jentene så var det to jenter og noen MÅ ha holdt hun ene mens voldtektsmannen gjorde umenneskelige ting med hun andre.... Dessuten kom det fram utrolig mye rart om andre voldtekter og overgrep han skulle ha gjort før denne saken endte så tragisk.

Kjære herr Kristiansen... Dersom du er så uskyldig, hvorfor stoppa du ikke kompisen din mens han holdt på? Han MÅ ha hatt hjelp og i følge alt bevis var det du som var der.
Det hjelper ikke å komme løpende 11 år etterpå med mer bevis på at det ikke var du som utførte selve voldtektene. For alt vi vet kan du ha hatt nok "vett" til å bruke kondom mens kompisen din ikke var så utspekkulert...
Det finnes mange slags bevis. Det at DNA fra en person mangler i direkte forbindelse med offrene gjør ikke den personen automatisk uskyldig.

Kristiansen fikk 21 år... han er ute i god tid før pensjonsalder... 
Han Andersen fikk 19 år!

Det betyr IKKE 19 faktiske år!
Et år i fengsel=1 skoleår=8 mnd.
8 mnd X 19år = 152mnd =12.6 år noe som betyr at mannen er fri til neste år UANSETT!


Norsk fengselssytem er flaut og en skam... men det diskuterer vi ikke her og nå...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...