torsdag 19. april 2012

Rettsak eller Djevledyrkelse?


Nå er Helvete løs i en Norsk rettssal i Oslo.
En tilsynelatende enkel sak hvor skyldspørsmålet er utvilsomt avgjort og hvor tilregnelighet er sakens kjerne har utviklet seg til et mediesirkus uten sidestykke.
En mann har MYRDET 77 mennesker.
Han har et verdensbilde som er analysert og presentert i alle medier på forhånd, så vi vet mannen er totalt forskrudd.
Han mener han har et budskap og en ideologi som vil forandre verden og at hans verdensbilde vil være den eneste sanne i 2081...

Spørsmålet er ikke lengre hvor skyldig eller hvor lite normal han er.
Spørsmålet er hvor mange er enige med han og hvor nær er han til sannheten.

Ved all mediedekningen OG denne diskusjonen gjør vi alle AKKURAT SÅNN SOM HAN VIL!
Han har sagt hele tiden at han ønsker mest mulig media og mest mulig PR slik at HAN når fram til flest mulig med sine (forskrudde) synspunkter.
Norsk Media går rett i fella og gir mannen akkurat det han ønsker seg, rett i fanget...
Er det noe rart han gliser styggt når hele den norske befolkning gjør akkurat slik han vil og sprer det onde budskapet til alle verdenshjørner?
Det ER stor interesse for rettsaken, men det må da gå an å begrense det ekstreme personfokuset og heller se litt nærmere på gjerningene han er tiltalt for?!?!
ALLE kjenner navnet til denne usle ormen.
ALLE vet hvordan han ser ut.
De fleste har på et eller annet tidspunkt sett på ansiktet hans og lett etter et eneste forsonende trekk, et snev av menneskelige følelser i det stramme, hovmodige gliset.
Ingen av oss har funnet mer enn akkurat det HAN ønsker å fremstille.

Jeg personlig trenger å vite mer om ofrene.
Hvem de var, hvordan de kjempet og sloss.
Hvem av dem som ofret seg slik at andre slapp unna.
Jeg vil vite hva de spiste til middag, hvem de var sammen med, hva de ønsket seg av framtida, hva de likte å gjøre på fritida.
Men takket være norsk medias ensidige fokus på å få formidlet morderens budskap, så vil jeg nok aldri få svar på noe av dette.

Norsk media er alt for feige til å faktisk konfrontere de faktiske hendelsene.
Alle norske Journalister har telelinsa fokusert helt i feil retning.
Denne djevledyrkelsen som foregår i nyheter og på avisenes forsider gir oss et så nært bilde av drapsmannen at vi nesten kan telle antall skjegghår på haka hans.
Vi vet alt om barndommen hans, barnevernet som aldri gjorde noe og at mora hans hadde laget spagetti til middag til han den 22. Juli...

Media slår opp ideologi og hjernevasking på førstesida.
Kritikkløst sprer de tanker, filosofier og hat på vegne av en utspekulert klovn.
Uten tanke på langtidsvirkninger, lar de mulige meningsfeller få informasjon om at det finnes flere som tenker sånn.
Dessverre er han ikke alene om å ha hatefulle meninger.
Media  gjør hatet stuerent ved å referere og videreformidle hvert minste fnugg av propaganda som kommer ut av den stygge glisende kjeften.

Når skal Norsk Media forstå at de brukes som et verktøy?
Frivillig spyr de ut hat og propaganda og forsvarer det med at det har nyhetsverdi.

Jo da... Jeg også vil vite hva slags svada han kommer opp med for å rettferdiggjøre at han jaktet og systematisk slaktet ned 77 mennesker.
Men ikke KUN det.
Jeg vil at denne rettssaken vil gi fred til dem som mistet et familiemedlem og at straffen skal reflektere den ondskapen han utførte.
Jeg fryser på ryggen ved å tenke på at han i Norsk fengsel vil oppleve full Hotellstandard og sannsynligvis aldri oppleve det som noe negativt, tatt i betrakting at han allerede er beskrevet som en einstøing som trivdes best alene.

1 kommentar:

  1. De må jo dekke rettsaken, noe annet ville vært rart. Men at de til enhver tid må ha et digert bilde av ham på førstesidene synes jeg er helt håpløst. Jeg synes det er viktig at vi som rettstat følger rettstatlige prinsipper, da også for en massemorder. Han har fått tildelt taletid, noe han har krav på. Nå er vel spørsmålet mer om han har fått nok, etter hva jeg forsto så var det et ønske fra advokatene om at han skulle få uttale seg ytterligere om rapportene som er skrevet. Så det blir spennende å se om de får gjennomslag for det.

    Handlingene hans er ekstreme og forkastelige, men meningene hans er ikke nødvendigvis det. Jeg har ei bestemor (!) som mener mye av det samme. At Norge er utsatt for invasjon fra muslimske land og at vår egen kultur forringes av det.

    SvarSlett

Hei
Hvis du skriver noe her, skriver jeg hos deg...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...